24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

026-202 9001

Installatie

Naast het bieden van directe hulp bij calamiteiten kunt u ook voor alle andere loodgieterswerkzaamheden en installatie bij ons terecht. Onze loodgieters hebben ruime ervaring met het installeren van loodgieterswerk als leidingen, riolering, centrale verwarming, zink- en loodwerkzaamheden en dakbedekking. Bent u op zoek naar een erkende loodgieter voor de installatie van loodgieterswerk? Neem dan contact op met onze loodgieter Arnhem service via 026-202 9001.

Erkende loodgieters

Loodgieter Arnhem werkt uitsluitend met erkende loodgieters. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de installatie en het onderhoud op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Daarnaast maken onze loodgieters gebruik van materiaal van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft het geplaatste loodgieterswerk een lange levensduur en zullen er niet snel problemen ontstaan. Wanneer u afspraak maakt met een van onze loodgieters krijgt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Loodgieters werkzaamheden

Niet alleen voor de installatie van loodgieterswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de dagelijkse loodgieterswerkzaamheden kunt u rekenen op loodgieter Arnhem. Hieronder ziet u een kleine greep uit ons aanbod diensten,

  • Rioolwerkzaamheden
  • Gas- waterinstallatie
  • Lekkage opsporen en verhelpen
  • Zink- en loodwerkzaamheden
  • CV onderhoud, reparatie en plaatsing

Wilt u een afspraak maken met een van onze loodgieters? Bel dan onze loodgieter Arnhem service via 026-202 9001.

24/7 spoedservice

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Onze loodgieters zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen. Daarnaast zijn wij doorgaans bij calamiteiten binnen 30 minuten aanwezig. Wij zijn onder andere 24/7 bereikbaar voor,

  • Loodgieter Arnhem installatieLekkage
  • Verstopping
  • CV problemen
  • Stormschade
  • CV ketel storingen

Problemen met uw loodgieterswerk? Wacht dan niet langer en neem gelijk contact op met onze loodgieter spoedservice 026-202 9001. Wij zijn snel aanwezig en kunnen in de meeste gevallen de calamiteiten direct verhelpen.

Loodgieter Arnhem en omgeving

Loodgieter Arnhem is werkzaam in Arnhem en omgeving. Of u nou een loodgieter zoekt in Huissen, Rheden, Velp, Driel, Elst, Westervoort of Oosterbeek? Loodgieter Arnhem staat voor u klaar. Wilt u een afspraak maken met  een erkende loodgieter bij u in de buurt? Bel ons dan via 026-202 9001.