24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

026-202 9001

24 uur spoedservice

Heeft u met spoed een loodgieter in Arnhem nodig? Zoek dan niet verder! Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen.

24 uur spoedserviceOnze loodgieter Arnhem 24 uur spoedservice bereikbaar voor onder andere,

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Rioolproblemen
  • Stormschade
  • CV ketel storing
  • CV problemen

Direct contact met een erkende loodgieter? Bel onze loodgieter Arnhem service via 026-202 9001.

Snel aanwezig bij spoed

Lekkage? Verstopping? Of andere problemen? Onze loodgieters zijn bij calamiteiten doorgaans binnen 30 minuten aanwezig. In de meeste gevallen kunnen de problemen direct verholpen worden. Is het toilet verstopt? Of heeft u een CV ketel storing? Neem dan direct contact op met onze loodgieter 24 uur spoedservice via 026-202 9001. Wij zijn snel ter plaatse.

Lekkage

Lekkage is zeer vervelend en kan een hoop schade met zich meebrengen. Het is dan ook belangrijk dat lekkage snel opgespoord en verholpen wordt. Vaak is het lastig om zelf de oorzaak van een lekkage te achterhalen. Onze loodgieters maken gebruik van speciaal apparatuur om lekkage op te sporen. Hierdoor kan de lekkage in kaart gebracht en verholpen worden.

Lekkage? Wacht niet langer en neem direct contact op met onze loodgieter 24 uur spoedservice via 026-202 9001.

Loodgieter ArnhemVerstopt toilet

Het kan iedereen overkomen, het water blijft in het toilet staan? Of er komt een borrelend geluid uit het toilet bij het doorspoelen? In de meeste gevallen is het toilet dan verstopt. Soms probeert men de verstopping eerst te verhelpen met chemische ontstoppers. Dit raden wij echter af omdat deze chemische ontstoppers schade kunnen veroorzaken. Onze loodgieters kunnen de verstopping op een professionele wijze verhelpen. Is het toilet verstopt? Bel dan onze loodgieter 24 uur spoedservice via 026-202 9001.

Erkende loodgieter 24 uur spoedservice

Loodgieter Arnhem werkt uitsluitend met erkende en goed opgeleide loodgieters. Hierdoor wordt u altijd geholpen door een professionele loodgieter en worden de loodgieter werkzaamheden op vakkundige wijze uitgevoerd. Daarnaast krijgt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Loodgieter Arnhem en omgeving

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Arnhem en omgeving? Wij zijn werkzaam in Arnhem en omgeving en hierdoor snel aanwezig bij spoed. Wilt u een afspraak maken met een van onze loodgieters? Bel dan onze loodgieter Arnhem 24 uur spoedservice via 026-202 9001.